maandag 9 mei 2011

De eerste week

Dan ga je in Dubai wonen en vier je koninginnendag voor het eerst? Ik dus wel. Er was een feest voor de kinderen georganiseerd door de Nederlandse vereniging. Alles was oranje en ook het Nederlands koningshuis was via foto's  vertegenwoordigd. Er waren verschillende typische Nederlandse spelletjes voor de kinderen, maar Olivia vond het springkasteel het leukste.





Bram begon 's zondags aan zijn eerste werkweek. Het weekend is hier namelijk vrijdag en zaterdag. Voor Bram voelde het vooral als 'werken terwijl we op vakantie zijn'.




Ik ging Olivia inschrijven in de crèche en op maandag mocht Olivia haar eerste dag naar de 'Nursery' in haar uniform! Ze heeft het fantastisch gedaan en heel de dag niet gehuild. Ook niet toen ze gebeten was door een ander kind. Toen ik ze ophaalde had ze een volledig tandenafdruk in haar arm staan die de volgende dag nog niet verdwenen was! Ze gaat op maandag en op woensdag hele dagen. Op woensdag hebben ze hier "Splash" en dan gaan de leidsters met de kinderen zwemmen. Super tof!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten