zondag 8 mei 2011

Verhuizen naar Dubai?

Bram wilde altijd al graag als expat in het buitenland wonen en werken. Zelf zag ik dat ook wel zitten en in januari 2011 werd het allemaal concreter. Bram ging voor een sollicitatie naar Dubai en niet snel later werd er beslist dat ze Bram erg graag daar wilde hebben!

En niet veel later begon alles wat meer vorm te krijgen. Bram zou er op 1 mei moeten starten, dus moest er heel veel geregeld worden:  Documenten laten legaliseren in BelgiĆ« en Nederland voor een residence visa, huizen zoeken daar, het verhuizen van onze inboedel, hoe de honden naar daar krijgen, wat met ons eigen huis en onze auto's?,... Kortom een heleboel te regelen op een relatief korte tijd.

Ondertussen kregen we ook nog het leuke nieuws dat ik weer zwanger was. Dat betekende wel weer wat extra zoekwerk naar goede gynaecologen en ziekenhuizen. Gelukkig kreeg ik die informatie van iemand die net 2 maanden voor ons naar Dubai was verhuist en ook zwanger was.

En dan was het bijna zover: 4 weken voor ons vertrek kwamen ze alles inpakken en in een grote container stoppen die er 6 weken over zou doen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten